Sähköasennukset

Olemme valmiit palvelemaan asiakkaitamme kaikissa sähköön liittyvissä tarpeissa aina suunnittelusta käytönaikaiseen huoltoon asti. Isotkin urakat n. 1M€:n tasoon asti pystymme tekemään kilpailukykyiseen hintaan projektiosaamisemme ja matalan organisaatiomme ansiosta. Sen lisäksi pienet ja kiireellisetkin asennukset hoituvat tehokkaasti ripeiden asentajiemme avulla.

 

Osaaminen

Hallitsemme vahvavirta-, ATK- ja heikkovirtajärjestelmien asennukset kauttaaltaan. Erikoisosaamisemme tulee esille haastavissa lääkintätilojen mittauksissa ja asennuksissa leikkaussaleista valvontapaikkoihin. Teemme myös asennuksia vihreään tulevaisuuteen aurinkopaneelien sekä autonlatauspisteiden parissa.

Kohteet voivat olla niin saneeraus- kuin uudisrakennustöitä. Paras osaamisemme tulee esille teknisesti vaativissa töissä.

 

Laatu

Asennukset tehdään SFS 6000 standardin mukaan. Käytössämme on yrityksen sisäinen laatujärjestelmä jolla varmistetaan laadukas työnjälki ja asiakastyytyväisyys.

Voltmen Palvelut Tausta

Tarjouspyyntö

Ota meihin yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, olitpa asiakas tänään tai vain utelias mitä teemme. Kuuntelemme mielellämme haasteitasi ja näytämme sinulle, miltä yhteistyö kanssamme voi näyttää.

Ota yhteyttä