Voltmen Oy

Voltmen Oy vuonna -93 toimintansa aloittanut sähköasennusliike, jonka toiminta-alue on koko pääkaupunkiseutu.

Olemukseltaan Voltmen Oy on nuorekas asiakaslähtöinen alansa ammattiliike. Toimipaikkamme Helsingin Konalassa takaa hyvät ja nopeat yhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulla.

 

Liiketoiminta

Olemme valmiit palvelemaan asiakkaitamme kaikissa sähköön liittyvissä tarpeissa aina suunnittelusta käytönaikaiseen huoltoon asti. Isotkin urakat pystymme tekemään kilpailukykyiseen hintaan projektiosaamisemme ja matalan organisaatiomme ansiosta. Sen lisäksi pienet ja kiireellisetkin asennukset hoituvat tehokkaasti ripeiden asentajiemme avulla.

 

Osaaminen

Hallitsemme vahvavirta-, ATK- ja heikkovirtajärjestelmien asennukset kauttaaltaan. Erikoisosaamisemme tulee esille haastavissa lääkintätilojen mittauksissa ja asennuksissa leikkaussaleista valvontapaikkoihin. Teemme myös asennuksia vihreään tulevaisuuteen aurinkopaneelien sekä autonlatauspisteiden parissa.

Kohteet voivat olla niin saneeraus- kuin uudisrakennustöitä. Paras osaamisemme tulee esille teknisesti vaativissa töissä.

 

Laatu

Pidämme tärkeänä, että asiakkaamme saavat laadukkaat asennuspalvelut sovitussa aikataulussa korostaen hyvää yhteistyökykyä eri osapuolten kesken. 

Asennukset tehdään SFS 6000 standardin mukaan. Käytössämme on yrityksen sisäinen laatujärjestelmä jolla varmistetaan laadukas työnjälki ja asiakastyytyväisyys.

Olemme osa Instalcoa

Paikallista läheisyyttä suuren yrityksen mahdollisuuksilla. Instalco edustaa valtakunnallisesti sekä Ruotsissa, Norjassa että Suomessa yhteensä 150:n tytäryhtiön ja yli 6200 työntekijän avulla.

Tietoa Instalcosta